Afstudeerstage Sales

Ga jij binnenkort afstuderen van opleiding Bedrijfskunde (Bedrijfskunde MER) of commerciële economie en wil je met jouw opgedane kennis en kunde een bijdrage leveren aan de groei van een organisatie? Kom dan afstuderen bij Qonsío!

Voor de periode september t/m januari zoekt Qonsío een daadkrachtige persoonlijkheid met affiniteit voor ICT en/of woningcorporatiebranche en een duidelijke visie op het gebied werven van nieuwe klanten. Als Afstudeerstagiair Sales toon je verantwoordelijkheid voor je rol, ben je gedreven om een bijdrage te leveren in de groei van Qonsío. Tijdens je afstudeerstage krijg je de ruimte om je afstudeeronderzoek uit te voeren zoals jij het wilt. Je wordt hierin begeleid door de eindverantwoordelijke voor de sales en marketing.

Opdracht
Bij één van de oplossingen die Qonsío levert hebben we te maken met een hele dynamische markt. Klanten fuseren, besteden diensten uit of nemen ze juist terug in eigen hand. Daardoor wegen veel klanten af of en hoe ze door willen gaan met onze oplossing. Tegelijk zien we veel woningcorporaties die ons product nog niet gebruiken hetzelfde doen: dit zijn kansen voor new business! Wij verwachten in deze afstudeerstage dat jij voor ons onderzoekt, analyseert en bedenkt hoe wij ons product beter kunnen positioneren. Doel van je afstudeerstage is dat wij nieuwe klanten kunnen werven voor het product.

Jij bent dus een Afstudeerstagiair met ondernemerschap en hart voor commercie
– Je hebt HBO- werk- en denkniveau met een relevante opleiding zoals Bedrijfskunde, Bedrijfskunde MER en Commerciële economie.
– Je kent je weg binnen Excel
– Je begrijpt hoe dingen in elkaar steken en weet de juiste vragen te stellen
– Je bent een ondernemend, behulpzaam en gaat altijd voor het beste resultaat
– Je bent communicatief sterk
– Je hebt affiniteit met ICT en/of woningcorporatiebranche
– Je bent hands-on, toont daadkracht en initiatief en durft out of the box te denken en handelenWat biedt Qonsío jou?
– Een afstudeerstage voor 32-40 uur per week
– Een zeer leerzame afstudeerstage & waarbij wij het belangrijk vinden dat jij je ontwikkelt
– Focus op jouw ontwikkeling tijdens je afstudeerstage
– Een stagevergoeding
– Mogelijkheid om bij ons te komen werken na je afstudeerstage!

Over Qonsío
Qonsío is een moderne ICT-dienstverlener en is, met meer dan 60% marktaandeel, marktleider in het leveren van financiële software en ondersteunen van Woningcorporaties in hun financiële processen. Hierin staat hoge kwaliteit en flexibiliteit centraal. Qonsío is gevestigd in Almere.

TSS
Qonsío is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector. Waar mogelijk versterken ze elkaar met expertise en medewerkers.

Enthousiast geworden!?
Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet via werving@qonsio.nl. Neem voor algemene vragen over de procedure contact op met Anke van Wijnen via werving@qonsio.nl of via 06-36335052.