Aangenaam, mijn naam is Sylvana Schrijver en ik ben sinds februari 2020 aangesteld als accountmanager bij Qonsio. Aan mij de taak om het spits af te bijten met mijn blog.

Ik ben 30 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Ik kom uit een hele andere hoek als we praten over werkervaring. Toen ik 18 jaar was, ben ik de politieopleiding gaan doen en ik heb dit met veel plezier gedaan tot 2016. Van een overval, naar een reanimatie, huiselijk geweld, een dodelijk verkeersongeluk, geweldsincidenten tot aan recherchewerkzaamheden. Ik heb met veel passie als diender gewerkt en veel mogen meemaken wat mij gevormd heeft als persoon. Eerlijkheid, daadkrachtig, loyaliteit en aanpakken, zijn kenmerken die mij definiëren. 

In 2016 ben ik gestopt als politieagente en ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Een gestructureerd leven willen hebben met meer regelmaat, was voor mij de reden om het roer om te gooien. Na mij 9 jaar dienstbaar opgesteld te hebben, kan ik wel zeggen dat ik heb klaar gestaan voor mijn medemens. Ik had tijd nodig voor mijzelf, mijn familie en de vrienden die ik nog maar weinig zag. Ik maakte de stap om  mijn carrière te vervolgen in de administratieve branche. Ik ben begonnen bij de orderentry desk, vervolgens customer care manager geworden en nu een prachtige kans gekregen van Qonsio om aan de slag te gaan als accountmanager.

Mijn eerste twee maanden bij Qonsio verliepen met veel enthousiasme. Ik keek er ontzettend naar uit om de klanten persoonlijk te gaan ontmoeten en mij in te zetten voor de klant. Helaas werd dat snel onderbroken door deze Coronacrisis en zit ik net als de meesten van u thuis.

Echter wil ik graag met u kennismaken en zijn hier gelukkig mooie oplossingen voor. Een zakelijke videomeeting, een veel voorkomende bezigheid op dit moment, vind ik een geweldige oplossing! 

Met diverse klanten heb ik al leuke, gezellige videogesprekken gevoerd. Ik moet u zeggen dat deze omstandigheden ook voor hilarische momenten kunnen zorgen. Je kan tijdens een videocall de omgeving achter je wazig maken en dat is slim bedacht. Maar dit werkt niet wanneer je thuis katten hebt rondlopen! Zo zat ik midden in een leuke zakelijke videocall, waarbij de klant ineens recht in de ogen van mijn prachtige Bengaalse kat keek. Gelukkig konden wij hier allebei erg om lachen en heeft dit tot een verrassend sociaal praatje geleid.

Dus mocht u mij of één van mijn viervoetige huisgenoten nog niet ontmoet hebben, een videocall-afspraak wil ik graag met u inplannen. Ik vind het interessant om er achter te komen wat er zich afspeelt in de financiële papieren en hoe deze Coronatijd wordt ervaren door jullie bij de woningcorporaties. Wellicht is het interessant om met een aantal klanten uit de woningcorporatie in één videomeeting te sparren over dit onderwerp. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn kanten en ik luister graag naar de verschillende ervaringen.

Wees voorzichtig en hopelijk tot snel😊