Consultant Young Professional

Wij zijn opzoek naar een Consultant Young professional op het gebied van ICT & woningcorporaties! Kom vrijblijvend kennismaken en maak kennis met deze baan die elke dag anders is!

Wie ben jij?
– Een energieke starter die (bijna) klaar is met een HBO/WO opleiding en je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
– Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend zijn de kernwaarden binnen ons bedrijf; jij voelt je thuis bij die termen.
– Je bent een luisteraar en toont begrip voor de klant, maar je wil vooral de handen uit de mouwen steken om de klant te helpen.
– Van software, de publieke sector (woningcorporaties) en het optimaliseren van administratie en financiële processen gaat jouw hart sneller kloppen.
– Je bent een optimist en een teamspeler; als de rest loopt te stressen pak jij de leiding.

Dit is wat je krijgt
– Toffe collega’s die kattenfilmpjes delen in een whatsapp-groep en maandelijks op donderdag alle ontwikkelingen samen doornemen; uiteraard met een afsluitende borrel.
– Een opleidingsprogramma ‘on the job’ met deelname aan het Young Professional Programma waarin je een directievraagstuk uitwerkt en veel tijd hebt voor persoonlijke ontwikkeling.
– Flexibele werktijden, een laptop (incl. accesoires), telefoon en abonnement waardoor jij zelf je werkweek grotendeels zelfstandig in kan richten.
– Vakantiegeld en een bonus; zodat je tussendoor gewoon kan blijven reizen.
– Een werkplek waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd; waarin nieuwe ideeën welkom zijn en je leidinggevende altijd tijd voor je maakt.

Wat je gaat doen?
Als Young Professional Consultancy ga je opdrachten doen binnen Qonsío en bij klanten. Je gaat woningcorporaties helpen op een actieve manier optimale ondersteuning van de processen te realiseren met behulp van software. Zo kijk je naar de informatie in de verschillende systemen van een woningcorporatie. Welke barrières komen zij tegen wanneer informatie ontbreekt? Welke informatie verzamelen zij dubbel? Wat kunnen we makkelijker en beter doen met die informatie? En hoe gaan we data vertalen naar informatie?

Over Qonsío
Qonsío is een moderne ICT-dienstverlener en is, met meer dan 60% marktaandeel, marktleider in het leveren van financiële software en ondersteunen van Woningcorporaties in hun financiële processen. Hierin staat hoge kwaliteit en flexibiliteit centraal. Qonsío is gevestigd in Almere.

TSS
Qonsió is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Alle TSS-bedrijven zijn IT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector. Waar mogelijk versterken ze elkaar met expertise en medewerkers.

Enthousiast geworden!?
Ben jij enthousiast geworden en wil jij ons kennis laten maken met jou? Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet via werving@qonsio.nl.

Neem voor algemene vragen over de procedure contact op met Anke van Wijnen via werving@qonsio.nl of via 06-36335052.