Steeds meer corporaties ontdekken de voordelen van Audition, de softwareoplossing voor het maken van de jaarrekening. Nadat onder meer Plavei en Wonen Noord West Friesland dit jaar al kozen voor Audition, gaat nu ook de Twentse corporatie Domijn aan de slag met de jaarrekeningsoftware.

Audition is de meest gebruikte tool voor woningcorporaties om een efficiënte en betrouwbare jaarrekening of periodieke rapportage op te stellen. In samenwerking met UNIT4 heeft Qonsío een standaard Corporatiemodel ontwikkeld voor Audition. Na een zorgvuldige inrichting bespaart de corporatie tijd en wordt een meer transparante en duidelijke jaarrekening gemaakt.

Domijn gaat tevens gebruikmaken van de SBR-manager. Hiermee kan zij de jaarrekening digitaal kan deponeren bij onder meer de Kamer van Koophandel.

Domijn
Als woningcorporatie zorgt Domijn voor goede en betaalbare woningen voor mensen met een lager inkomen. Er wonen ongeveer 30.000 mensen in een van onze huizen in Enschede, Haaksbergen en Losser. In heeft Domijn 15.500 woningen die ze verhuren, onderhouden en beheren. Bij Domijn gaat het om meer dan alleen een huis, ze willen huurders echt een thuis bieden. Met ruim 200 medewerkers zetten zij zich hier dagelijks voor in.