Om het maken van jaarrekeningen en publicatiestukken een stuk minder arbeidsintensief te maken hebben Mijande Wonen en WBO Wonen gekozen om gebruik te maken van de jaarrekeningsoftware Audition.

             

Mijande Wonen en WBO Wonen raakten allebei geïnteresseerd na het zien van het webinar dat door hun primair systeem leverancier ITRIS werd gegeven over de voordelen van Audition voor ITRIS gebruikers. In plaats van knippen en plakken in Word en Excel kunnen de Twentse corporaties zich door de inzet van Audition richten op andere taken. Het jaarrekening proces wordt leuker, goedkoper, duurzamer en efficiënter. Audition is de oplossing die in Nederland het meest gebruikt wordt en neemt de corporatie veel werk uit handen.

Mijande Wonen
Mijande Wonen is een woningcorporatie in noordoost Twente. Zij verhuren, beheren en onderhouden ongeveer 5.000 woningen in de gemeenten Dinkelland en Twenterand. Mijande staat voor Mij en de Ander. Zij zijn er voor iedereen die in aanmerking komt voor een sociale huurwoning.

WBO Wonen
WBO Wonen is een betrokken en maatschappelijk ondernemende organisatie. Zij bieden goede woningen voor mensen die dat om financiële of andere redenen niet zelf kunnen regelen. Hiervoor beheren zij ruim 4.000 huurwoningen in Oldenzaal.