Het nemen van goede beslissingen is eenvoudiger als deze ondersteund worden door professionele software

Hoogwaardige kennis en professionele software: de perfecte combinatie. Qonsío biedt software-oplossingen aan die in de praktijk bewezen zijn.

Onze software oplossingen

Financiële Meerjaren Prognose (FMP)

Met FMP krijgt u op eenvoudige en overzichtelijke wijze diepgaand inzicht in uw huidige én toekomstige financiële positie van uw organisatie.

Taxatie Management (TMS)

TMS ondersteunt het taxatiemanagement. Met dit systeem bent u volledig in control over het waarderingsproces van de marktwaarde in verhuurde staat.

Treasury

Met Treasury kunt u aan de hand van prognoses en realisaties van kasstromen een waarheidsgetrouw en overzichtelijk beeld krijgen van de huidige en de te verwachten liquiditeitspositie.

Audition

Met UNIT4 Audition stelt u efficiënt betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages op. U bespaart veel tijd en krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening.

Standard Business Reporting (SBR)

Met de SBR Manager dan kunt u uw publicatiestukken in XBRL-formaat  genereren en (elektronisch) deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Salaris Online

Op het gebied van salarisverwerking is Unit4 de marktleider in Nederland. Maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salarisstrook via de software van Unit4. Qonsío en Unit4 hebben Salaris Online beschikbaar gemaakt voor woningcorporaties.

‘Qonsío: professionele dienstverlening, toonaangevende software’