Strategisch partnerschap is gebaseerd op gedeelde waarden

Qonsío levert professionle diensten aan de woningcorporatiesector op het gebied van Finance, Vastgoed & Control. We maken daarbij gebruik van vooruitstrevende software. Deze software is gemaakt door onze partners Ortec Finance en Unit4 en wordt in de corporatiesector geleverd door Qonsío.

Onze partners

Qonsío en Ortec Finance hebben al jarenlang een een zeer goede relatie met elkaar. Het partnerschap heeft onder andere geleid tot de ontwikkeling van FMP, het meest gebruikte systeem voor Financiële Meerjaren Prognose in de sector. Daarnaast levert Qonsío als ondersteuning van haar diensten ook de modules Treasury en Taxatie Management.

ORTEC werd opgericht om de besluitvorming te verbeteren met behulp van kwantitatieve modellen. Ruim 35 jaar later is dat nog altijd de kern van hun expertise. En wij sluiten daar naadloos op aan!

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Qonsío maakt gebruik van de module Audition en SBR Manager van Unit4 voor jaarverslaglegging en gestandaardiseerde berichtuitwisseling (XBRL) met relevante stakeholders.

De oplossingen kunnen worden ingezet bij elke woningcorporatie, ongeacht het ERP-systeem waarmee wordt gewerkt.

Op het gebied van salarisverwerking is Unit4 de marktleider in Nederland. Maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salarisstrook via de software van Unit4. Qonsío en Unit4 hebben Salaris Online beschikbaar gemaakt voor woningcorporaties.