Kom jij ook bij ons werken?

Senior Consultant Finance, Vastgoed & Control

 

Functie 
Ons team realiseert oplossingen op het gebied van Finance, Vastgoed & Contol cyclus voor meer dan 50% van de Nederlandse woningcorporaties. Als Senior Finance Consultant ben jij dé sparringpartner voor management en directie van woningcorporaties op het gebied van financiële beleidsvraagstukken en zorg je voor een succesvolle implementatie van toonaangevende financiële oplossingen van onze partners. Je helpt jouw klanten met advies verder naar de volgende fase of gewoon met de verplichte jaarlijkse aanlevering van financiële informatie.

Als Senior Finance Consultant met ambitie kies je bij Qonsío voor een loopbaan met diverse mogelijkheden.
Met minimaal een succesvol afgeronde HBO opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting en 5 jaar werkervaring krijg je bij Qonsío de ruimte en aandacht voor je professionele en persoonlijke groei.

Wat vragen wij
Als persoon ben je energiek, analytisch, flexibel, ontwikkelings-, klant- en resultaatgericht. Aantoonbare kennis en ervaring met het opstellen van financiële en technische analyses, jaarrekeningen en meerjarenbegrotingen. Uitdaging en afwisseling in je werk vind je belangrijk, net als het opbouwen en ontwikkelen van gedegen vakkennis en relevante competenties. Je werkt graag in een team alsook prima zelfstandig en hebt goede sociale vaardigheden. Je levert inbreng bij ontwikkeling en uitbouw van de productset en bent betrokken bij verdere ontwikkeling van de dienstverlening. Kennis van woningcorporaties en ervaring met financiële software, met name FMP of WALS is een pré.

Wat bieden wij
Een prettige werkomgeving waar jij volop aan jouw carrière kan werken. Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat voorop, met diverse academy’s is dit geborgd binnen onze organisatie. Daarnaast een collegiale werksfeer en werkomgeving waar plezier in het werk als een belangrijke waarde wordt gezien. En uiteraard een concurrerend, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Interesse?
Heb je interesse en herken je je in dit profiel? Mail dan je motivatiebrief met CV naar mailadres werving@qonsio.nl.

Mocht je gewoon eens vrijblijvend kennis willen maken met Qonsío en je mogelijkheden willen onderzoeken?
Laat ons dit weten. Dit kan ook via werving@qonsio.nl. Voor informatie over de vacature(s) en het werken bij Qonsío neem je contact op met Anke van WIjnen, Recruitment Manager op telefoonnummer 036-5391919, via LinkedIN of WhatsApp via het mobiele nummer 06-36335052.

P.S. voelt deze vacature niet als een match, maar ken je wel iemand die aan dit profiel voldoet, dan waarderen wij jouw tip.