Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Wilt u een verschillenanalyse marktwaarde laten uitvoeren?

Wilt u een verschillenanalyse marktwaarde op complexniveau uit laten voeren?

15 + 2 =

‘Verschillen zullen er altijd zijn, maar Qonsío weet ze te verklaren’


Verschillenanalyse verklaart mutaties in de waardeontwikkeling

Speciaal voor corporaties hebben wij de ‘verschillenanalyse marktwaarde’ ontwikkeld. Deze analyse geeft u inzicht in de waardemutatie op basis van de marktwaarde van 2018 en 2019, en geeft u veel kennis over de waardering van uw bezit. Hierdoor kunt u verklaren waarom de marktwaarde de laatste tijd is gewijzigd. Komt dit door het eigen beleid van het afgelopen jaar (denk aan een stijging van het contracthuren) of door externe factoren als een daling van de disconteringsvoet?

Aanmelden
De verschillenanalyse maakt de gegevens zowel grafisch als cijfermatig inzichtelijk, en geeft u praktische antwoorden die u helpen om een gericht beleid uit te zetten voor de komende periode. Heeft u interesse in wat de verschillenanalyse marktwaarde voor uw corporatie kan betekenen, dan kunt u zich hier aanmelden. Na aanmelding vragen wij uw marktwaarde van 2018 en 2019 aan te leveren, evenals de voorraadmutaties. De Qonsío consultants stemt met u af wanneer de analyse aan u wordt geleverd.

Investering

Het laten uitvoeren van de verschillenanalyse marktwaarde kost standaard €2.000,- exclusief BTW, gebaseerd op één werkmaatschappij in FMP. Voor elke volgende werkmaatschappij rekenen we €1.000,- extra. De aanvullende kosten verbonden aan het uitvoeren van de verschillenanalyse op complexniveau bedragen €1.000,-. Voor elke volgende werkmaatschappij rekenen we €500,- extra.