Woningbouwvereniging Volksbelang uit Helmond heeft gekozen om voor de financiële meerjaren prognose aan de slag te gaan met FMP. De oplossing gaat worden geïmplementeerd en ondersteund door de financiële experts van Qonsío.

Met FMP krijgt de corporatie uit Helmond op eenvoudige en overzichtelijke wijze diepgaand inzicht in de huidige én toekomstige financiële positie van haar corporatie. FMP is een strategische beleidsmodule waarmee de financiële status van het huidige beleid kan worden gesimuleerd om vervolgens te worden afgezet tegen de diverse beleidsalternatieven die de corporatie heeft opgesteld.
De module is daarnaast ook te gebruiken voor het vastgoedbeleid, het maken van bedrijfswaardeberekeningen, cijfermatige kerngegevens en databestanden voor CorpoData.

Voor Qonsío is de keuze van Volksbelang uit Helmond een extra mooi moment omdat dit de eerste nieuwe klant is na de introductie van Qonsío begin deze maand. Qonsío ondersteunt meer dan 180 woningcorporaties met hoogwaardige diensten en vooruitstrevende software voor Finance, Vastgoed & Control. Zij doet dit samen met gerenommeerde partners als Ortec en Unit4.