Jij wilt toch ook werken bij Qonsío?

Werken bij Qonsío

Qonsío levert professionele diensten en software, gericht op Finance, Vastgoed & Control, aan woningcorporaties in Nederland. Een jong bedrijf, maar met een een lang track record in de branche. En dat is fijn, want je geniet de voordelen van een grote klantengroep en de dynamiek van een nieuwe club.

Wij zijn gericht op groei, zonder de kwaliteit van diensten die we leveren aan onze klanten uit het oog te verliezen. Wij geloven erin dat medewerkers het belangrijkste zijn voor het succes van ons bedrijf. Zit jij goed in je vel, heb je plezier in je werk en krijg je voldoende middelen om je werk succesvol uit te voeren? Dan zijn onze klanten ook blij.

Qonsío richt zicht dus op professionele dienstverlening aan woningcorporaties. Niet minder belangrijk is dat we ook toonaangevende software leveren. Software die onze klanten gebruiken om hun werk nóg beter te kunnen doen. Vaak is deze software ook jouw gereedschap in je dagelijkse werk. Of het nu gaat om het implementeren van de oplossing, of het ondersteunen van de klant bij het oplossen van vraagstukken rond Finance, Vastgoed & Contol.

Wij zijn bijna continue op zoek naar talent. Kijk hiernaast eens of er vacatures beschikbaar zijn waarin jij jezelf herkent. Zit er niets tussen? Laat je dan niet weerhouden om een open sollicitatie aan ons te sturen. Je krijgt altijd snel bericht of we een potentiële match zien (of niet).

Oh ja, en wist je dat Almere een van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden Nederland is? Niet onbelangrijk als je het voetbalteam van je zoon of dochter moet trainen of een eetafspraak met je vrienden hebt gepland, toch?

Vacatures

Wij zijn op dit moment gericht op zoek naar:

Consultant Young Professional

Open sollicitatie

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Een functie waarbij je samenwerkt met professionals in een kennisintensieve organisatie? En vind je een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Wij ook! Laten we eens van gedachten wisselen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Open sollicitatie

1 + 10 =