Kom jij ook bij ons werken?

Young Professional Finance, Vastgoed & Control

 

Als Young Professional Finance met ambitie kies je bij Qonsío voor een loopbaan met diverse mogelijkheden.
Met een succesvol afgeronde HBO opleiding in een financiële of bedrijfseconomische richting en maximaal 5 jaar werkervaring krijg je bij Qonsío de ruimte en aandacht voor je professionele en persoonlijke groei.

Functie 
Ons team realiseert oplossingen op het gebied van de Finance, Vastgoed & Control cyclus voor meer dan 50% van de Nederlandse woningcorporaties. Als Young Professional Finance ben je in eerste instantie telefonisch en per mail het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Afhankelijk van je ontwikkelsnelheid en affiniteit stroom je vanuit deze inhoudelijk financiële en ondersteunende rol na ca. een jaar door in de organisatie. Dit kan een functie zijn waarin je de klant adviseert en helpt complexe financiële en/of bedrijfseconomische vraagstukken op te lossen, of een rol als Consultant waarin je complexe financiële modules functioneel implementeert.

Wat vragen wij
Als persoon ben je energiek, analytisch, flexibel, ontwikkelings-, klant- en resultaatgericht. Uitdaging en afwisseling in je werk vind je belangrijk, net als het opbouwen en ontwikkelen van gedegen vakkennis en relevante competenties. Je denkt graag out-of-the box, durft initiatieven te nemen en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Je werkt graag in een team alsook prima zelfstandig en hebt goede sociale vaardigheden.

Wat bieden wij
Een prettige werkomgeving waar jij volop aan jouw carrière kan werken. Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling staat voorop. De functie is met name gericht op het doorgroeien naar Senior Finance Consultant. Daarnaast een collegiale werksfeer en werkomgeving waar plezier in het werk als een belangrijke waarde wordt gezien. En uiteraard een concurrerend, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Interesse?
Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan je motivatiebrief met CV naar werving@qonsio.nl.

Mocht je gewoon eens vrijblijvend kennis willen maken met Qonsío en je mogelijkheden willen onderzoeken?
Laat ons dit weten, ook via onderstaand formulier. Dit kan ook via werving@qonsio.nl.
Voor informatie over de vacature(s) en het werken bij Qonsío neem je contact op met Anke van WIjnen, Recruitment Manager op telefoonnummer 036-5391919.

Een intern assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.